Designer

Mădălina Miclescu

fondator

MILLE ROSSE

Atelier creație vestimentara Ploiești MILLE ROSSE by Mădălina Miclescu este dedicată femeii care se redefinește continuu

MILLE ROSsE

 by Mădălina Miclescu este dedicată femeii care se redefinește continuu, plângând și bucurându-se de fiecare zi a vieții!

Povestea mea

Mille Rosse

Povestea mea a început din dorința de a crea ținute spectaculoase, dar totodată adaptate femeii moderne. Scopul MILLE ROSSE este că femeile să conștientizeze că fiecare zi este un motiv de a se simți ca pe podium și că orice ocazie poate fi transformată într-un eveniment memorabil!

Creație 100% românească, de la schiță până la produsul final, MILLE ROSSE este inspirat de complexitatea și frumusețea corpului feminin. Așa se face că în atelierul nostru, tu însăți devii creatoarea din spatele rochiilor noastre.

Evenimentele speciale ne-au inspirat să creăm ținute cu personalitate, produse unicat, în care tu să radiezi și să te simți confortabil. Ne-am specializat pe rochii de ocazie și de mireasă, știind că, astfel de evenimente impun piese cu adevărat memorabile. De la rochii de cocktail și cine romantice, până la evenimente deosebite, acestea reprezintă stilul și personalitatea clientelor noastre. Totodată, ne-am întregit colecția cu haine casual, adaptate cerințelor și stilului femeii moderne. Folosind culorile, volumele și țesăturile potrivite, fiecare ținută se adaptează stilului tău, UNIC!

Respectăm tendințele actuale, dar design-ul propriu este cel care ne ghidează în tot ceea ce facem, pentru ca fiecare creație să fie unică. 

Exclusivitatea oferită prin serviciile de consiliere individuală în alegerea materialului, modelelor și accesoriilor este un atu gratuit pe care atelierul îl pune la dispoziție. Vă voi fi alături la fiecare pas pentru a îndeplini toate criteriile ce vizează bugetul, tipul de eveniment, stilul personal, dar și ultimele tendințe din modă.

Modelele noastre sunt fabricate la cea mai înaltă calitate, din materiale superioare calitativ, cu atenție la fiecare detaliu, de la schiță, până la execuție. Eleganțași rafinamentul sunt atuurile care stau la baza tuturor creațiilor MILLE ROSSE. De aceea, toate articolele de îmbracaminte se disting prin unicitatea, calitatea materialelor și finețea execuției lor!

Pentru a adăuga valoare produselor noastre, folosim tehnici de couture care necesită un procent ridicat de muncă manuală! Rezultatele sunt articole de îmbracaminte cu adevărat unice, pe care amprenta timpului le va înnobila cu valoare.

Cu cel mai mare drag,                                     

pentru TINE!

 

Creativitate

designer

MILLE ROSSE este despre TINE și în cele din urmă dorim să îți mulțumim pentru că ne inspiri zi de zi. Este un atelier de creație vestimentară în care pasiunea și bunul gust se împletesc pentru a obține ținute ce reflectă echilibrul perfect dintre putere și feminitate.

Ne dorim să te simți specială, sofisticată și elegantă purtând piesele noastre!

Și dacă nu ai găsit ceea ce căutai, nu-i nimic, te așteptăm în atelierul nostru să-ți cunoaștem povestea și să pleci acasă cu rochia potrivită stilului tău!

ALWAYS GOOD VIBES

REVIEWS

Nu cred ca poti sa ti doresti ceva ce Madalina sa nu poata realiza! Materiale de exceptie, idei senzationale!❤️

Laura Antonescu

Rochite superbe, care iti dau incredere in tine, te fac sa te simti minunat....o echipa superba ,de vis. Felicitari MADA

Maria Prundurel

Multe dintre tinutele mele de scena sunt create de Mille Rosse! Le port cu drag, ma simt super bine si sunt admirata tot timpul! Recomand cu toata dragostea!🌹💝🌷

Nico Matei

Orice model de vestimentație îți dorești poate fi realizat in cele mai mici detalii

Oana Ristache

Profesionalism si dedicatie! Recomand!

Natalia Andronache

Rodica Bivolaru

Oana Ristache